Onze merken

Elma Fashion-Style-Trends zorgt door de combinatie van verschillende merken dat er voor iedereen iets hangt. De merken die wij op dit moment verkopen zijn:

Elvira Collections is een Nederlands modemerk waarbij vernieuwing en tradities elkaar versterken. De combinatie van creativiteit en vakmanschap maakt het merk eigen. Elvira Collections biedt vijf complete seizoensgerichte collecties per jaar die worden afgestemd op de nieuwste modetrends. Door een perfecte mix van comfortabele stoffen, optimale pasvorm, hoogwaardige kwaliteiten en de laatste trends streven wij ernaar om een blijvende indruk achter te laten bij onze klanten.

 

De collectie van Elvira Collections vind je hier.

 

Vrouwelijke mode, met liefde gemaakt en met trots gepresenteerd; dat is EsQualo in een notendop. De merknaam refereert aan een klein dorp in het zuiden van Spanje waar het leven goed is en de spectaculaire kwaliteit van het licht alles net even een tikje mooier maakt. En dat zie je terug in de collectie, die hoogwaardige kwaliteit en vrouwelijke flair combineert met een vleugje Mediterrane levenslust. De mooie dingen van het leven, ingekleurd door EsQualo.

De collectie van EsQualo vind je hier.

Tramontana is een internationaal gerenommeerd fashionmerk dat al 35 jaar sprankelende collecties maakt. De collecties bestaan uit complete looks die je oneindig kunt combineren. Sterke basics met echte eyecatchers. Kenmerkend zijn de eigenzinnige prints, verrassende details en de perfecte pasvorm. Brede collectie van casual tot gekleed.

De collectie van Tramontana vind je hier.

YAYA is een lifestyle-merk. We creëren comfortabele en vrouwelijke collecties, die gemakkelijk te stylen zijn en waar je het hele seizoen van zal houden. We staan bekend om onze ontwerpen in zachte stoffen en zachte kleuren. Het levert allemaal items op met een verrassende charme. Geef de zachtheid een stoere touch en je hebt het volledige YAYA-pakket.

De collectie van YAYA vind je hier!

De collectie van ZiZo vind je hier.

De collectie van Maicazz vind je hier.