Verzending & retouren

Verzending

Elma Fashion Style Trends levert aan adressen in Nederland en andere landen in overleg. Neemt u in dat geval contact met ons op.

Bestellingen worden binnen 1 a 2 dagen verzonden.

Bestellingen die in het weekend worden gedaan versturen wij op maandag of dinsdag.

Bestellingen met aflever adres in Nederland wordt (indien voorradig) binnen 1-2 werkdagen na verzending geleverd door PostNL pakketservice.

PostNL komt je bestelling thuis afleveren. Als je niet thuis bent, probeert PostNL het de volgende dag nog een keer (ook op zaterdag).


Ben je tweemaal achter elkaar niet thuis dan kun je het pakket gedurende drie weken afhalen bij een PostNL postkantoor of servicepunt bij jou in de buurt.

Overdag niet thuis? Geen probleem! Geef een ander adres op in de afrekenprocedure (bijvoorbeeld je werkadres) en we sturen je bestelling daarnaartoe.

Let op! Een levering op een postbusadres is niet mogelijk.

Track & Trace

Wil je je pakketje volgen tijdens de verzending? Vraag dan in je bestelling om de track & trace code. Vul de track & trace code in die je na verzending van ons hebt ontvangen op: www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/

Verzendkosten

Bij afleveradressen in Nederland geldt:

Verzending in Nederland brengen wij €6,95 in rekening.

Bij afleveradressen in het buitenland geldt:

Verzending naar België brengen wij €13,- verzendkosten in rekening.

Zicht bedenktermijn.

Na een aankoop in de webshop bij Elma Fashion Style Trends heeft u een zicht- of bedenktermijn van 14 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper.

Retourzendingen dient u binnen de bedenktermijn van 14 dagen aan te melden bij info@elmafashionstyletrends.nl. Per mail kunt u aangeven welke artikelen u wilt retourneren en eventueel de reden van retourzending.

Retourzendingen zijn voor rekening van de klant en dienen in de originele verpakking en voorzien van alle labels te worden geretourneerd. Kleding mag niet gedragen zijn.  Zodra de retourzending door ons in goede staat is ontvangen, ontvangt u binnen 14 werkdagen het geld op uw rekening. Zorgt u er daarom voor dat u alles in goede orde aan ons terugstuurt.

U dient een kopie van de pakbon mee te zenden. Wij willen u vragen hier uw bankgegevens op te schrijven om de retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze adresgegevens voor retourzending:

Elma Fashion Style Trends 

Sluisplein 5

1761BT Anna Paulowna

Service

Artikelen gekocht in de online shop zijn door ons met uiterste zorg behandeld. Toch kan het gebeuren dat u na de aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. Elma Fashion Style Trends raadt aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst goed te inspecteren. Merkt u iets op? Dan is het belangrijk dat u dit tijdig aan ons laat weten.

Wanneer de kleding in gebruik is en u vindt productietechnische gebreken, dan kunt u deze het beste zo spoedig mogelijk met uitleg en foto’s via email melden bij info@elmafashionstyletrends.nl

U krijgt binnen 1 tot 3 werkdagen een reactie van ons met de mogelijke serviceoplossing die wij u aan kunnen bieden. Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn worden vakkundig gerepareerd of indien reparatie niet mogelijk is krijgt u een vervangend model of in overleg uw geld retour.

Klachten die wij verder niet in behandeling kunnen nemen zijn:

– Slijtage door gebruik en andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken die de verkoper niet verwijtbaar zijn.

– Er kan veel voorkomen worden door de juiste wasvoorschriften te gebruiken, kijk daarom op de site naar de wasvoorschriften en tips